GDPR

Till den det berör,

Den nya EU-förordningen General Data Protection Regulation (GDPR), började tillämpas den 25 maj.
Dataskyddsförordningen – som den heter på svenska – ersätter den nuvarande personuppgiftslagen och reglerar hur företag, organisationer och myndigheter får hantera personlig data.

Syftet med de ny reglerna är att säkerställa att personuppgifter hanteras på ett säkert och transparent sätt som ger dig som privatperson kontroll över dina uppgifter.

Stålgross vill med anledning av GDPR informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter.
I vår integritetsskyddspolicy hittar du all information om hur vi behandlar dina personuppgifter exempelvis i samband med att du köper en produkt eller på annat sätt har kontakt med oss.

Vi strävar alltid efter att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss.
Du behöver inte göra något, men om du vill läsa vår integritetspolicy hittar du den här.

Kontakta oss på e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon: 036 – 300 200 om du vill ta del av vilka personuppgifter som finns lagrade om er eller om du har frågor eller funderingar.
Vänliga hälsningar
Stålgross Sverige AB

 

Stålgross

Ledande inom platta, varmvalsade plåtprodukter till svensk industri.

Tel. 036-300 200
Fax 036-16 16 96
info@stalgross.se

Kontor
Kortebovägen 6
553 11 JÖNKÖPING

Lager
Hammarsmedsgatan 24
542 35 MARIESTAD

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.